Få pengar för dina diamanter och ditt guld

Följer du influencers i sociala medier kanske du har märkt att många säljer sina kläder second hand. Det är både enkelt och förmånligt då det skapar plats i garderoben samt bidrar till en extra inkomst. Behöver du själv pengar snabbt men inte lyckas sälja dina saker online kan du alltid ta en titt på dina smycken.

Något som många glömmer bort är att det går att få pengar för dina diamantsmycken. Har du även guldsmycken kan dessa genera en hel del pengar. Hos Diamantbrev kan du kostnadsfritt beställa ett diamantbrev för att kunna skicka in de smycken som du vill sälja. När brevet har kommit fram värdesätts ditt guld och dina diamanter. Du får smidigt information om hur mycket allt är värt via sms.

Snabbt och smidigt

När du fått prisinformation är det bara för dig att godkänna och sedan sätts pengarna in på ditt konto samma dag. Det är därmed väldigt smidigt att få in snabba pengar på smycken som annars bara ligger och skräpar. Du behöver inte vara en stor influencer för att lyckas tjäna ihop pengar på gamla smycken och guld hemma. Beroende på hur mycket diamanter det är i ett smycke kan du ha rena rama guldgruvan hemma utan att veta om det.