Ta hand om bostadsrätten som influencer

Du jobbar online eller så är det ditt mål. Få vara influencer och leva ett liv med mycket frihet och kreativitet. Då är det mycket smart att ta hand om din bostadsrätt och försäkra dig om att den verkligen kommer att öka i värde. Som influencer eller onlineföretagare är det klokt att ha flera inkomstkällor för en tryggare ekonomi.

Ekonomisk förvaltning

En bostadsrätt är så mycket mer än bara en bostad. Du har köpt ett värdefullt objekt som du vill ska öka i värde. Då är det smart att du försäkrar dig om att både fastigheten och själva bostadsrättsföreningen sköts om på bästa sätt. Det är många föreningar som väljer att anlita Nabo. Det blir helt enkelt säkrare när det är professionellt folk som sköter fastigheten och som ger er råd kring ekonomi, juridik, teknik, säkerhet och den dagliga skötseln. Gå in på Nabo och överlåt både teknisk, juridisk och ekonomisk förvaltning åt dem, så kan du sova gott om nätterna.

Influencer med egen bostad

Det är mycket klokt att äga sin bostad, särskilt om du är influencer eller driver företag på nätet. Även om du kan tjäna mycket pengar, så tar det lång tid att bygga upp ett varumärke. Det är också en osäker bransch. På internet finns en slags snöbollseffekt: plötsligt drar det iväg och du tjänar massor med pengar. Men det kan också stanna upp på samma sätt. Därför vill du ha en välskött bostadsrätt. Den ökar i värde under tidens gång. Du har en skön bostad att arbeta i och kan även hyra ut ett rum under svårare tider.

Många influencers jobbar ju hemifrån. Då vill du bygga upp din egen studio där du filmar, kan ta snygga foton och skapa podcasts. Med egen bostad blir det både roligare och lättare att verkligen investera i själva studion. Du kan köpa möbler, skärmar och ljudutrustning som passar storleken på ditt kontor. Du kan även tapetsera om ifall det passar ditt varumärke bättre. Som kreatör och företagare på nätet blir ofta bostaden viktig. Du sparar in pengar genom att ha eget kontor i hemmet och eftersom du är i en osäker bransch måste du vara smart och verkligen vårda alla dina tillgångar.