Influencer marketing och snus

Influencer marketing är hetare än någonsin och influencers gör reklam för alla möjliga produkter, allt från hårborstar till tobaksvaror. Är du snusare så faller du säkert för de kampanjer som olika influencers gör kring tobak, men är det verkligen så du hittar det billigaste och godaste snuset? Det kan du läsa mer om här.

Tobaksvaror online

Kanske går du till din lokala matvarubutik för att köpa det snus som din favoritinfluencer senast tipsade om? Då bör du tänka om och istället fundera över att köpa ditt snus online. På Nettotobak kan du nämligen hitta snus till betydligt lägre priser än i matvarubutiken. De har dessutom ett riktigt stort utbud av olika snussorter, vilket gör att du kanske kan hitta det alternativ som den där influencern tipsade om till ett lägre pris. Just nu är det populärt bland influencers att göra reklam för vitt snus, en variant som inte innehåller någon tobak. Även vitt snus finns att hitta online.

Bilda dig din egen uppfattning

Även om influencers ofta kan komma med riktigt bra tips så är det viktigt att du alltid är noga med att bilda dig en egen uppfattning. Det är viktigt att komma ihåg att influencer marketing är en stor industri där nya plattformar för marknadsföring skapas hela tiden. Det är alltså kort sagt pengar som styr. Du bör därför alltid vara noga med att undersöka om du kan hitta de varor som influencers tipsar om till ett lägre pris. Det kan du med fördel göra genom att undersöka utbudet online.